Glavni štab NOV in PO Slovenije naznanje vsem edinicam NOV in POS in vsemu slovenskemu narodu, da je pri preizkušanju učinkovitosti novega minometa smrtno ponesrečil Franc Rozman, generallajtnant komandant Glavnega štaba NOV in POS ([s. n.], 1944)
Osmrtnica.