V smotra narodnih glazbi s područja općine Split : u čast proslave Dana borca.. ([s. n.], 1973)
Crveni plakat sa ilustriranim prikazima različitih puhaćih muzičkih instrumenta smještenih u gornjoj polovici plakata. U donjoj polovici naziv manifestacije i raspored događanja crnom tipografijom