Jedan domaći plagijat iz XVII. vijeka - Dukat, Vladoje ([s. n.], 1918)
O posmrtnom govoru požeškog pavlina Silvestra Volgvija u povodu smrti kraljice Marije Terezije 1780. god., koji je štampan u Zagrebu.