Jedan domaći plagijat iz XVII. vijeka - Dukat, Vladoje ([S. l.] : [s. n.], 1918)
O posmrtnom govoru požeškog pavlina Silvestra Volgvija u povodu smrti kraljice Marije Terezije 1780. god., koji je štampan u Zagrebu.
Om. nasl.
P. o.: "Ljetopis" Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti ; knj. 32, sv. 1.