Tripče, muzička komedija...Ljubovnici, muzička komedija... : XIX Splitsko ljeto, jugoslavenska muzička scena - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, 1973)
Crveni plakat sa plavim pismenim znakovima. U gornjem dijelu plakata reproducirana stara grafika s prikazom grada Splita