Svečano otvorenje XIX Splitskog ljeta - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, 1973)
Bordo plakat s bijelom tipografijom. Uz gornji rub plakata reproducirana je stara grafika s prikazom Splita u bordo-bijelom kontrastu boja