M. Krleža: Pod maskom : monodrama (Centar za kulturu, 1978)
Beige plakat s reproduciranom fotografijom gotički oblikovanog otvora unutar kojeg je smješten tekstualni dio plakata s informacijama o predstavi u izvedbi Jugoslavenskog dramskog pozorišta iz Beograda