Globus : ilustrirani zabavno-informativni tjednik ([s. n.], 1954)
Dvije velike crvene strelice usmjerene su na naslov tjednika smješten u središtu plakata. Slovo o zamijenjeno je ilustriranim prikazom globusa koji posredno upućuje na informacije iz zemlje i svijeta