Društvo za istraživanje i očuvanje prirodoslovne raznolikosti Hrvatske (ADIPA - Društvo za istraživanje i očuvanje prirodoslovne raznolikosti Hrvatske, 2019)
Web-stranice Društva za istraživanje i očuvanje prirodoslovne raznolikosti Hrvatske.