Stoj! : Najprije umjetno gnojivo jer time osiguravaš veći prihod, bolju kakvoću i ne iscrpljuješ zemlju! ([s. n.], 1945)
Ilustrirani plakat s prikazom seljaka koji prstom pokazuje na poruku iz naslova. U prvom planu prikaz seljaka koji u rukama drži vreću konopljinog sjemena