Pregled troškovah za Sveučilište jugoslavensko u Zagrebu. ([Zagreb] : [s. n.], 1861)
Pregled predviđenih troškova za bogoslovni, pravni, medicinski i filozofski fakultet i detaljni plan za medicinski fakultet.
Datacija: U Zagrebu 6 kolovoza 1861.
Na kraju teksta naveden: P. Muhić.