Brzo vraćanje knjiga : Walk in, Drive in, Swim in, Fly in NSK (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2020)
Tipografija naslova smještena je u gornjoj polovici plakata, a ilustrirani prikaz knjige i šalice na koricama, smješten je u donjoj polovici plakata. Uz donji rub velika crvena strelica pokazuje u desno. Plakat je riješen u crnoj, bijeloj i crvenoj boji