Dva latinsko-hrvatska udžbenika XVIII. vijeka - Dukat, Vladoje ([S. l.] : [s. n.], 1904)
O udžbenicima François Pomeya i Franza Wagnera.
P. o.: Nastavni vjesnik ; knj. 12, 1903/04.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Tekst na hrv. i na lat. jeziku.