Muzej lažnih vijesti - Institut za nove medije i e-demokraciju (Zagreb : Institut za nove medije i e-demokraciju, 2020)
Web-stranice projekta Instituta za nove medije i e-demokraciju u borbi protiv lažnih vijesti.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.10.2020.)
Keywords: Lažne vijesti; Medijska pismenost