II Kongres saveza sindikata Jugoslavije. - Trifković, K. (Zagreb : Savez sindikata Jugoslavije, 1951)
Ilustrirani prikaz ruku koje drže grb sindikata. U drugom planu crvena zastava također s grbom sindikata u lijevom gornjem kutu
Tekst na ćir.
Keywords: Litografija; Politički plakati