Gradska knjižnica Đakovo - Gradska knjižnica Đakovo (Trogir : Gradska knjižnica Đakovo)
Web-stranice gradske knjižnice.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.10.2020.)
Keywords: Gradska knjižnica Đakovo; Narodne knjižnice -- Đakovo