JoomBoos (Zagreb : 24sata)
Zabavni portal s novostima koji okuplja najpoznatije YouTubere u Hrvatskoj i regiji.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.10.2020.)
Keywords: Slobodno vrijeme