Osnivajmo fiskulturne organizacije u svim našim selima ([s. n.], 1949)
U središtuplakata ilustrirani prikaz muškarca koji je jednom rukom oslonjen o držak kose, a u drugoj drži zastavu na kojoj se nalazi znak olimpijskih krugova i trkača unutar zvijezde petokrake