Kako si? ([s. l.], 2020)
Platforma studenata Odsjeka za psihologiju, Filozofskog fakultet u Zagrebu s korisnim i provjerenim psihoedukativnim sadržajima i savjetima za nošenje sa životom u vrijeme koronavirusa.