Tko je ugasio svjetlo? : Večer mladih koreografa (Hrvatsko narodno kazalište, balet, 2002)
Crna podloga plakata sa fotografijom četiri bijela svjetlosna kruga upaljenih lampi iz kojih okomito prema gore i dolje izlazi zraka svjetla