Ivan Supek: Lutrija imperatora Augustusa - Merkaš, Goran (Hrvatsko narodno kazalište, 1990)
Kompozicija različitih nadrealnih likova. Uz desni rub plakata ilustrirani prikaz gole ženske noge i crvenih gaćica ispod podignute haljine