Hugo von Hofmannstihal: Jedermann iliti Vsakovič - Merkaš, Goran; Plovanić, Ivica (Hrvatsko narodno kazalište, 1996)
Reproducirana slika Rajke Merkaš s prikazom muškarca bez lica s crvenim turbanom na glavi (Jan van Eyck). Na desnom ramenu mu figura vraga. Iza, na crnoj pozadini pojedini dijelovi lica, oko, nos, uho, usta