Suvremeni izazovi u provođenju socijalne politike s posebnim naglaskom na mjere socijalne intervencije - Smokvina, Vanja, pravnik (Array, 2020)
Autori u radu ističu važnost socijalnih intervencija kao mjera socijalne politike u svladavanju izazova suverenoga društva. Naglasak je dan na mjere poput dječjeg doplatka, naknada za roditeljski dopust, subvencioniranje stambenih kredita mladih obitelji te druge mjere pronatalitetne i obiteljske politike ne samo na državnoj, već i na lokalnoj razini.