Colorado : International Variete ([s. n.], 1953)
Naslov je istaknut tipografijom žute boje, proteže se čitavom dužinom uz lijevi rub plakata. U ostatku plakata koji je podijeljen na polja crne, crvene, bijele i žute boje karikaturalni crteži s prikazanim scenama iz programa, fotografije izvođača te naziv skupine izvođača