Proces : po motivima romana F. Kafke - Merkaš, Goran (Hrvatsko narodno kazalište, 1990)
Većinu površina plakata zauzima ilustrirani prikaz gomile muškaraca istovjetnih lica zaprepaštena izraza, među kojim se nalazi nekoliko ponavljajućih prikaza Merlin Monroe, lice Jozefa K te lik u prvom planu, nasmiješena lica, crvena nosa, s polucilindrom na glavi. Uz gornji rub plakata istaknut je naslov crvenom tipografijom koju dijelom zaklanja lice Josefa K prikazano u zoni očiju