Miljenko Stančić : retrospektivna izložba, 1942.-1977., slike, crteži, grafike - Merkaš, Goran; Cajzek, Pavao (Gradski muzej, 1996)
U središtu plakata fotografirani prizor koji prikazuje ruku s kistom te žutu liniju na sivoj podlozi slikarskog platna