Narodna tehnika...priređuje u Opatiji automobilsko-motociklističko prvenstvo FNRJ i medjunarodnu motociklističku brzinsku trku (Narodna tehnika, Automobilsko-motociklistički savez FNRJ, 1948)
Ilustrirani prikaz jurećeg automobila i motociklista te grafički prikaz rute