I Kongres jedinstvenih sindikata : Biciklistička trka ([s. n.], 1948)
Naslov istaknut crvenom tipografijom uz donji rub plakata. Površinu plakata prekriva ilustrirani prikaz biciklista i grafički prikaz 200 km duge natjecateljske rute