Zaštita okoliša (2020)
Zbirka okuplja web-stranice čiji se sadržaj se odnosi na širu tematiku zaštite okoliša, uključujući klimatske promjene, energetsku učinkovitost, gospodarenje otpadom, kontrolu industrijskog onečišćenja, zaštitu voda, recikliranje i slično, kao i aktualne programe, projekte, akcije i pokrete iste tematike.