I. slet fiskulturnika V. rajona : 5. VI. 49. ([s. n.], 1949)
Ilustrirani prikaz dvojice mladića i djevojke koji nose zastave koje vijore. Mjesto održavanja istaknuto uz donji rub plakata, igralište S.D. Zagreb u Kranjčevićevoj ulici