Knjiga svima i svuda (Zagreb : Zajednica nakladnika i knjižara, 2020)
Web-stranice online platforme u kojoj su zastupljeni nakladnici koji promoviraju dostupnost knjige svima i svuda po sajamskim cijenama.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.11.2020.)
Keywords: Nakladništvo -- Hrvatska; Knjižarstvo -- Hrvatska