Tjedan Hrvata iz Mađarske : pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana (Hrvatska Matica iseljenika, 1997)
Reprodukcija fotografije seoske kuće sa slamnatim krovom, ukolažirane s grafičkim prikazom obrisa Mađarske države, unutar kojeg su istaknute crvene točke koje obilježavaju područja sa hrvatskim stanovništvom