Proljetna revija jazza Zg '98 (KD Vatroslav Lisinski, 1998)
Plakat riješen tipografijom plave boje na žutoj podlozi. Pismeni znak J iz riječi jazz u obliku saksofona. Tekstualni dio odnosi se na raspored događanja i sudionike revije