Izložba Akademija likovnih umjetnosti : od 9. do 20. travnja 1998. (Galerija Šovagović, 1998)
Na plakatu je reproducirana slika Ivana Lovrenčića s prikazom mrtve prirode s ogledalom, svijećnjakom, vazom s cvijećem