Samo se srcem dobro vidi : izložba dječjih crteža Klaustar sv. Frane (Županijski ured za prosvjetu, kulturu, informiranje, šport i tehničku kulturu, 1997)
Na plavoj podlozi sa stiliziranim prikazima oblaka zastava na kojoj je smješten tekst i nekoliko dječjih prikaza ljudi