Bili smo prvi kad je trebalo - Kostjuk, Vladimir (Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata djelatnika Podravke, 1998)
Na plakatu se ponavljaju naizmjence siva kvadratna polja i kvadratna polja s ilustriranim prikazom vojnika