Motorističko cestovno prvenstvo Narodne Republike Hrvatske : sudjeluju najbolji vozači NRH (Narodna tehnika, 1951)
Pretežno tekstualno riješen plakat plavom tipografijom. Ilustrirani prikaz motora s prikolicom u zavoju, uz desni rub plakata