Analiza zastupljenosti timskoga rada na mrežnim stranicama srednjoškolskih institucija u Istarskoj i Brodsko-posavskoj županiji - Tadić Komadina, Ljiljana (Array, 2020)
Timski rad je u današnjem kulturno pluralističkom društvu postao predmetom uspješnoga poslovanja koji se počeo primjenjivati i u odgojno-obrazovnim institucija- ma. Jedan od načina prikazivanja imidža škole je na mrežnim stranica pa se njiho- vom analizom sadržaja može stvoriti slika o pridavanju važnosti provođenja timsko- ga rada u školama. Cilj je ovog rada na temelju mrežnih stranica svih srednjih škola u Istarskoj i Brodsko-posavskoj županiji utvrditi koliko se često objavljuju tekstovi s ključnom riječi „timski rad“, u kojem kontekstu i komu su namijenjeni. Svrha istraži- vanja je prikupiti podatke o zastupljenosti ključnoga pojma „timski rad“ na mrežnim stranicama spomenutih srednjih škola. Rezultati analize dali su odgovor na pitanje je li timski rad postao dio obrazovne politike u srednjim školama. Nažalost, pokazalo se da se timskom radu ne pridaje veći značaj u objavama koje se mogu naći na mrežnim stranicama navedenih škola.