Mjesec hrvatske knjige '96 : 15 listopada - 15. studenoga 1996. - Žiljak Vujić, Jana ([s. n.], 1996)
Plavi plakat s bijelom tipografijom te ilustriranim prikazom knjiga poput leptira kao i stiliziranog prikaza nasmijana dječjeg lica