Cetinić (Galerija Dubrava, 1973)
Crni plakat s istaknutim prezimenom slikarice uz donji rub plakata. U gornjem dijelu plakata manji kvadrat s prikazom leptira. Ispod, naznačeno vrijeme i mjesto održavanja izložbe