U povodu 100. obljetnice rođenja Thomasa Mann-a (Centar za kulturu i informacije, Društvo književnika Hrvatske, Informativni centar SR Njemačke, 1975)
Tipografski riješen plakat. Pismeni znakovi prezimena pisca raspoređeni čitavom površinom plakata. Na pojedinim dijelovima tih pismenih znakova i u međuprostorima ostali podaci o događanju