Zaštita prirode i čovjekove okoline - Petrić, Ratko (Zadar : Prirodoslovni odjel Narodnog muzaja Zadar, 1977)
Reproducirana c/b fotografija s prikazanim smećem nakupljenim na mrskoj obali. Prikaz je prekrižen dvjema crvenim linijama, a u pozadini se nalazi prikaz šume zeleno obojen
Keywords: Ekološki plakati