Rukopis samo za brbr· ̇· slbzd· ̇· - Mihalić, Adolf ([s. n.], 1920)
Otvoreno pismo, odgovor na letak što su ga izdale lože Prometej i Ljubav bližnjega kojim se okrivljuje pisac da je iznio pred policiju neke masonske arhitektonske table iz god. 1919.