Tihomil Maštrović: Pjesnikova kob : 2. Zadarsko kazališno ljeto (Hrvatsko narodno kazalište, 1996)
Tekstualno riješen plakat s istaknutom tipografiojom naslova crvenom bojom. U gornjem desnom uglu plakata smješten je detalj slike s ženskim portretom božice Pallas s Botticellijeve slike. Ispod detalja, navedena je 50 godišnjica Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru