Po vašem izboru (RANS "Moša Pijade"; Centar za kulturu, Kinoteka, 1986)
Raspored projekcija crnim pismenim znakovima preko reproducirane blijedo plave fotografije skulpture Charliea Chaplina na žutoj podlozi plakata. Osim filmova za odrasle na popisu se nalazi i nekoliko naslova za djecu