Tjedan televizijskog dokumentarnog filma (Centar za kulturu Novi Zagreb i RTZ, 1979)
Crni plakat s istaknutim naslovom crvenom tipografijom u gornjoj polovici te linijskom strukturom u donjoj polovici plakata