Journal of corporate governance, insurance and risk management (Centar za istraživanje i razvoj upravljanja = Governance Research and Development Centre ; The University of Malta, Faculty of Economics, Management and Accountancy, Department of Insurance, 2014)
Cilj Časopisa za korporativno upravljanje, osiguranje i upravljanje rizicima (JCGIRM) je objaviti kvantitativne i kvalitativne studije iz odabranih područja unutar ovih disciplina i drugih srodnih područja kao što su bankarstvo, računovodstvo, revizija, usklađenost, održivost, ponašanje, upravljanje i ekonomika poduzeća.