Dan oslobođenja Slavonskog Broda : 21. travnja ([s. n.], 1978)
Plakat plave podloge sa kružnom kompozicijom zvijezda petokraka, crvene i bijele boje, ispod kojih se nalazi stilizirani prikaz grba grada