25 godina samoupravljanja u radnoj organizaciji "Đuro Đaković" : 17. IX 1950.-17. IX 1975. ([s. n.], 1978)
Plakat narančaste podloge s kompozicijom 25 krugova s reprodukcijama c/b fotografija s tvorničkim prizorima