Mjesec hrvatske knjige 2014. : od 15. listopdaa do 15. studenoga ([s. n.], 2014)
Reproducirana fotografija hrptova knjiga različitih boja u gornjoj polovici plakata te istaknut naslov crnom, a godina, crvenom tipografijom